Skip to main content

Ja men alltså! Gänget som var här idag och beskar våra träd! Wow! Jag är svårt imponerad!

Vi höll oss inomhus när de jobbade och ärligt talat hade jag svårt att få till en bild. Fick ju typ svindel av titta bara! Men så jädra proffsiga! Bästa underhållningen!

Wille hade lite ont i halsen i helgen så han fick stanna hemma en extra dag. Och när jag hittar dem såhär! Då får jag gå undan en stund för att inte lipa ihjäl mig.

På eftermiddagen gick vi och hämtade Love som hade haft sin första dag på fritids. De hade varit och fiskat!!!!! Förstår ni! Fiskat på fritids! Det är ju så lyxigt att jag vet inte vad. Och nappat hade det gjort. 2 mörtar fiskade ungen upp! Lycklig och stolt!

Jag lovade ju visa bilder från vårt bygge med uppfarten. Det hann bli så mörkt ute så bilderna är inte vidare värst kul. Men här får ni i alla fall ett hum.

Det ni ser just mot altanen, blir mur och stenläggning och så en gång emellan med en murad gigantisk ”kruka” på den vänstra sidan. Äh! Jag har nog lite svårt att förklara hur det kommer att se ut, har faktiskt släppt kontrollen här och låtit Morgan vara den som har ”koll” Riktigt, riktigt skönt faktiskt!

Men en sak vet jag och det är att i den där krukan ( som ju inte är någon kruka……) kommer vi att plantera Liguster syren och Hortensia. Mer behöver jag inte veta 😉

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

2 Comments

  • Annica Susanne Grenholm skriver:

    Jag älskar din blogg! Du har förmågan att på ett enkelt okomplicerat sätt med få ord och fina bilder förmedla så mycket fint och inspirerande i föräldraskap och livets resa…

Leave a Reply