Skip to main content
DrömmarFamilj

A dogs purpose.

By 2019-11-06No Comments

Tjosvejs nu är allt veckan igång ordentlig! Tack för alla snälla kommentarer på förra inlägget. Gårdagens bussresa gick mycket bättre. Vis av erfarenheten så backar jag ut ur bussen, då får jag koll på glappet!
Jag fick även så fina kommentarer på inläget om ” Drömmen om en hund” och kom på att jag gärna vill tipsa om två riktigt bra hundfilmer.

A dogs purpose i regi av Lasse Hallström. Den handlar om en trogen hund som finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han på massor av olika sätt hjälper genom att visa tillgivenhet och kärlek, ja vara en hund helt enkelt.

Vi har sett den flera gånger och gråter lika mycket varje gång. Det fina med filmen är att hur sorgesamt det än är när hunden dör så återföds den strax igen. Love funderar väldigt mycket på om det är Dabb (  mina föräldrars avlidna hund ) som kommer återfödas i just den valp vi skaffar. En fin tanke!

Till vår lycka så såg vi för några helger sedan att just ”A dogs purpose” har fått en uppföljare. Ok, jag kan ha skrikit till av glädje!

Och här får vi följa samma hund och samma vänskapsband. Om vi grät! O ja, massor!

Det är ju just det där unika vänskapsbandet jag längtar efter, att få ge det till våra barn, jag mig och Morgan oxå såklart!

Hur mycket jobb det än är som jag har framför mig i allt vad hunduppfostran innebär samt se till att barnen inte stressar ihjäl valpen, så längtar jag!

Här hittar ni veckans podd 🙂 https://play.acast.com/s/familjendahlalling/2030063c-97d4-4b27-bd68-bc45be50243d

Leave a Reply