Skip to main content

Heeeelg! Adventshelg! Igår gick jag loss här hemma.

Så supernöjd med denna stjärna, den lyser så mjukt och fint.

Jag vet att jag tjatar nu, men nästa år vid den här tiden, så hänger jag upp samma stjärna i vårt sovrumsfönster i vårt hus. Då är inte längre min utsikt ett annat hyreshus. Då skymtar jag äppelträden där nere, kanske helt täckta i snö. Åhhhhh!

Julmuggarna på rad och så även barnens tofflor.

Jag överraskade barnen med hela härligheten när de kom hem från skolan. Jublet nådde oanade höjder, och jag är ju så svag för tindrande ögon.

Det som fick högsta poäng var nog ändå de små julbyar jag ställt upp. Med belysning och allt.

Precis som Alva och Edvin vill jag göra, när något nästan är för härligt. En liten julby föreställande en popcornfabrik, kan en göra annat än att ta en tugga?

 

2 Comments

  • Christina skriver:

    Ååå den var speciell🤩 Mjuk och vacker liksom!! Ja du… nu får man frossa i julmyyys🎄🌟❤️ ”Tänt var det här”😅 Kram på dig fina du🎄 Måste genast in i FB gruppen/familjen nu och kolla om nån har lagt upp ngr härliga julmysbiler idag🌟

Leave a Reply