Skip to main content

Godmorgon! Idag blir jag då 40 år. Har inte tänkt så mycket på det, men igår kväll försökte jag samla ihop mig en stund.

Är samma visa varje år sådär i början av semestern. En viss tomhetskänsla kan uppstå. Jag ligger liksom utsprid lite varstans.

Det var regn och kallt ute men jag rullade ut yogamattan på vår lilla altan här i Leksand. Kröp in i Morgans finaste tröja, stickad av mamma. Gjorde ett yogaprogram och samlade ihop skärvorna av det som är jag. Pusslade ihop mig.

Har ju pratat en del om milstolpar och att fylla jämt hör väll ändå till en sådan. Jag sträckte mig bakåt en stund och tittade på mig själv som barn, som tonåring, den första vuxenheten och alla passagerna.

Att vara stark och svag, stolt och sårbar. Rädd och liten och världens modigaste!

Att vara människa, att få leva och vara med!

Att ligga ner en stund och titta upp i molnen.

Älskade liv! Jag är här!

 

17 Comments

Leave a Reply