Skip to main content

Med risk för att bli tjatig, men Nyårsafton startade på bästa sätt. En tur i spåret med pappa. När jag varit ute sådär så får jag en så himla bra start på dagen. Se så glad ju!

Med risk för att bli tjatig ännu en gång så har ju 2019 för oss varit väldigt intensivt. Föralldel 2017 och 2018 var inte sämre dom….

Så det enda vi längtade efter var en lugn och mysig afton. Målet var att försöka hålla oss vakna till tolvslaget i alla fall.

Mamma och pappa var som sagt här och de myste med barnen och så lagade mamma den mest fantastiska middag. Ja ni den lyxen! Plus att hon i vanlig ordning röjde diskbänken. Den LYXEN!!!

Alla älskar popcorn!

Alva och Edvin slapp vara vakna, men  när det var ca 2 h timmar kvar till tolvslaget kände jag att, de där målet med att hålla sig vaken blev mer och mer avlägset. Men så kom vi på det. Morgan fick ett jättefint pussel av mamma och pappa i Julklapp.

Superfint!

Så kul för alla!

Och så kom vi på att vi skulle försöka få det färdigt innan tolvslaget, det kändes som en omöjlighet, men alla taggade igång.

Men 13 minuters marginal las den sista pusselbiten på plats och vi jublade så att grannarna nog trodde vi tagit fel på tiden…..

Tänk ändå, för si så där 20 år sedan, på Nyårsafton. Då rände jag runt på stan i tunna strumpbyxor och alldeles för liten jacka. Med bubbel i både huvud och hjärta och kl 00.00 hade kvällen endast startat. Var va efterfesten liksom? I sus och dur…

Om någon sagt mig då att jag 20 år senare skulle pussla mig in i det nya året hade jag kissat ner mig av skratt.

Så fint att det får vara så. Skråla på stan i för lite kläder var ju helt underbart då. Nu är det pussla jag villa göra 🙂

Pusselvinsten till trots, vi han allt ut på tolvslaget och tände på några tomtebloss……härligt ändå att killarna fortfarande tycker det är kul tänkte jag. Sen tände grannen på sitt fyrverkeri…….Ehhhhhh då blev våra ungar väldigt mycket gladare…..

One Comment

  • Christina skriver:

    En perfekt nyårsafton i mina ögon, med sina barn😍 Hos oss va’ det kompisar med barn och barnen fick bestämma att vi, i väntan på tolvslaget, skulle spela ”Sundsvall” en jätterolig frågesport där vi delade in oss i lag – det blev många rolig skratt- Tycker med att det här är bättre än dom där nyårsnätterna i iskyla ute i nylonstrumpor och öppen jacka😅 Saknar inte just den biten jag heller😅 Puss❤️

Leave a Reply