Skip to main content

Godmorgon i Novembermörkret. Idag har jag bestämt mig för att alla barn ska bli friska……den här hostan barnen har jobbat med är jag så färdig med. Tror det börjar gå åt rätt håll, Wille och Love är på topp igen, men Alva och Edvin håller jag hemma från förskolan tills de är helt 100% krya, och det ska dom bli idag!

Igår åkte vi tillbaka till kakelplattorna. Vi blev ju nästan lite snurriga sist, så många val! Men denna gång fick vi hjälp av en jätteduktig säljare som hade koll på vårt hus.

Vi slog oss ner med en kaffe på hans kontor och han frågade oss vad vi hade tänkt oss. Jag svarade

” Jag vill att när man kommer in i badrummet så ska det kännas som om jag ramlar in i en nytvättat fluffig badhandduk med en doft av syren. Har du något sådant kakel till oss? ”

Och det hade han faktist. Bilderna jag tog på kaklet som vi troligtvis kommer välja blev inte så bra, så återkommer på den. Svårt med ljuset ibland.

Men Morgan fick jag ändå med på bild.

Det här med att välja kakel tillsammans med en man i showbiz……

Ja ni ser ju själva hur jag har det…..

Även om vi inte spikat något kakel ännu så börjar vi faktist forma oss kring något, tack vare riktigt proffshjälp! Riktigt kul!

Och på hemvägen sprang jag på dessa skapelser.

Badbomber! Bra julklapp till barnen tänker jag!

Mitt hjärta klappar ändå hårdast för badbomben med den utrunna snögubben. Precis så som November får mig att må, som en utrunnen snögubbe…..

Men på fredag har jag tänkt pynta advent, det blir bra!

kram på er.

Leave a Reply