Skip to main content

Hejsan Måndag!

Denna vecka ska jag försöka ta mig an ordentligt redan nu på morgonen. Det är så lätt att den rinner mig ur händerna annars.

Men låt oss först titta på gårdagen.

Wille och jag scrollade Pinterest i jakt på den mest perfekta hårnyansen. Han vill nämligen ha färg i håret.

Blått är så flott! Vilken nyans ska det bli?

När vi scrollat klart kom världens gulligaste barnvakt och tog hand om Alva och Edvin. Wille, Love och jag drog iväg mot Willes parkour. De matchar höstlöven så fint.

Vi lämnade av Wille och så fick Love bestämma över den närmsta timman. Han kände sig urtjusig i sin gamla julpyjamas. Först på önskelistan stod att dricka varm choklad ur pappmugg i hans gamla kvarter. Hans önskan, min lag.

Nästa stopp var Åhlens och julavdelningen. Där gick vi lääänge.

Gulliga ljusstakar och smutsig jacka. Är det någon ide att tvätta tro?

En timma går ganska fort och vi hämta upp Wille samt kompis och drog hem igen.

Resten av Söndagen gick i leklerans tecken.

Det var det hela. De flesta fick vad det ville ha denna helg. Själv hade jag önskat att få till en liten lättare jogg, men har ont i halsen igen! Hoppas det ger sig snart för jag mår som allra bäst när jag får till någon slags fysisk aktivitet.

Ha en fin start på veckan!

Leave a Reply