Skip to main content

Godmorgon! Hoppas ni har det bra i sommaren. Om ni har semester, har den börjat landa i er ännu?

Jag tror min landade lite i morse. Som sagt så har vi haft ett fullspäckat schema rätt så länge nu. Fullt ös hela tiden. Men nu när allt är klart med försäljningar och flytt, så gick luften ur mig. En ofantlig trötthet infann sig. Jag har liksom tryckt undan den.

Men igår var jag  helt enkelt tvungen att gå och lägga mig på fm och sova en timme. Tur att både jag och Morgan är lediga så att en sådan vila faktist är görbar.

Jag vaknade rätt mosig, men kände ändå inte för att sitta och häcka i lägenheten. Så vi drog iväg till vårt nya favoritbad, Boo badet.

Finns det kanske något fika?

Jaaaa såklart! Alltid, alltid fika!

Men om Alva får välja så är det gungan som gäller, huuuuur länge som helst.

Den där känslan alltså! Den önskar jag att ni alla får känna på!

Och snart far vi till Kreta. Vi packar lätt men bloggen får följa med!

Kram kram

2 Comments

  • Christina skriver:

    Härligt det ser ut😍 Ser verkligen ut som en toppenbadplats!!! Tänkte tipsa våra kompisar om Boo badet (heter stranden så?), för dom åker till Stockholm nästa vecka på semester☀️ Kram från playa Poniente i Benidorm☀️☀️☀️

    • Anna-Maria skriver:

      Heeej. 🙂 Ja precis Boo badet, jättemysigt, men slår inte Orust 😉 kram kram

Leave a Reply