Skip to main content

Godmorgon!

Så himla märkligt, idag börjar Morgan jobba……vad hände? Så fort det gick! Fast inte så synd om oss, jobbet mer smyger igång med några dagar här och där. Jag och barnen är ju helt lediga i nästan 2 veckor till.

Igår hade jag en sån där dag när jag skulle pricka av en hel drös med göromål. Men det bidde inte av någonting……

Jag gick mest runt och plockade och drog lite förstrött i småsaker som inte behövde fixas, medan jag drack alldeles för många koppar kaffe.

Tur en har så många barn som styr upp en tillslut.

Det är väll ändå semester de, när en kan hamna bland böckerna och inte måste säga ”nä mamma hinner inte nu! ”

Kul att dom börjar gilla böcker mer på det där sättet att en får läsa lite utan att det behöver riva sönder sidorna.

Lyfta på flikar är hur kul som helst!

Fast allra bäst är det ju när man får trycka på en knapp!

Gulligheternas gullighet! De där lockarna i nacken……

Barnen har räknat ner i flera dagar, för i eftermiddag kommer min mamma hit! Hon ska nämligen vara barnvakt då Morgan och jag ska iväg på äventyr. Men mer om det imorgon!

Så roligt att få visa henne vårt nya om än tillfälliga hem!

Kram på er.

2 Comments

  • Malin skriver:

    Älsk på böcker! Idag besökte vi en second hand-affär och alla mina tre barn drogs till bokhyllan där vi sen botaniserade en lång stund innan vi lämnade med en påse gott och blandat! Bra med lite nytt sista dagarna i husvagnen, böckerna vi tog med oss har vi läst avigt och rätt i två veckor.

Leave a Reply