Skip to main content

Egentligen hade vi inte alls tid, men på lunchen var vi bara tvungna att ta en blixtvisit förbi huset. Och det ångrar jag inte en sekund!

I takt med lövsprickningen så liksom poppar det fram nya fina grejer på vårt hus för  var dag. Vi jublade när vi svängde in på tomten. Nu är både balkong en liten veranda med tillhörande tak på plats.

Visst har vi tittat på ritningen typ 1000000 gånger. Men inget slår verkligheten!

Tänk en sen augustikväll, sitta där under taket invirad i en filt och något gott att äta. Åh!!!

Jag har ju med mig gummistövlar i bilen som jag alltid byter om till när vi kommer ut. Men nu hanns det inte med. Jag var föööör ivrig. De där krispigt vita vårskorna är inte så himla krispiga längre…….

Jag tillåter mig att glädjas en stund, över huset och vår framtid. Skönt att kroka fast i när världen runtomkring oss blåser full storm.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • AMi skriver:

    Hängrännor och stuprör! NU ser man hur det närmar sig. Allt kommer att bli jättebra!

Leave a Reply