Skip to main content

Hej go vänner!

Phu! Nu är alla barnen friska. Tyvärr har både Morgan och jag gått och blivit med en rejäl förkylning, men de struntar jag faktiskt i nu för åhhhh! Jag är så ivrig, vi besökte huset igår. Åhhhhhh! Förkylningen känns så avlägsen när jag tänker på vårt hem.

Takpannorna har börjat komma på plats! Så fint med de röda takpannorna till de vita huset. Och så grå spröjs! Längtar tills jag kan visa lite bättre bilder på helheten. Men gråskalan utomhus och de obefintliga solljuset gör inte huset riktigt rättvisa.

Åh den här leråkern kommer bli vår trädgård. Det är här jag ska schasa undan rådjuren och gunga barnen och klättra i äppelträden och LEVA! Här ska jag LEVA!!!!!

Vi gick även in i huset, men mer om det i morgon. Nu iväg och starta igång även denna dag.

Kram på er.

Var bara tvungen att pytsa in denna bild från pinterest oxå. För visst kan de så ut såhär sen?! I mina drömmar i alla fall….

 

2 Comments

  • U snart 50 skriver:

    Så roligt se nu börjar det ju faktiskt se ut som ett hus så även de små kan föreställa hur det är att bo där. Förstår att ni längtar. Vilken dröm som blir verklig.

  • Susanne skriver:

    Är mer än nyfiken på att höra hur det var att få komma in i huset för första gången!🥰

Leave a Reply