Skip to main content

Phu! Datastrulet är åtgärdat…..någon bugg…. vad nu det är för något. Morgan försökte hjälpa mig och plötsligt var varenda bild i bloggen borta…..blev sjukt stressad där ett tag. Men det löste sig ju! Phu!

Det jag försökte berätta om igår var att i Söndags besökte vi Glasbrukssjön, belägen i Nacka, inte långt från vårt framtida hem. Jag har ju som mål att reka området omkring oss. Badsjöar sommar 2020!

Först hamnade vi lite fel, jag hade siktet inställt på en bra fikaplats och första stoppet var väldigt vackert men inte så barnvänligt. Vi fortsatte leta och hittade tillslut rätt.

Vi parkerade bilen och gick en skogsväg ner mot badplatsen. Underbart!

Bäcken rann förbi och vi hängde med. Tänk er den om våren!

Bra stenar att vila på fanns det gott om.

Och träd!

Så fint och gå sådär hela familjen. Vi pratade om alla dem som gått före oss, vad Allhelgona handlar om, trådarna som finns mellan oss och de som inte finns på jorden mer.

Framme! Här kommer vi hänga en hel del i sommar tänker jag. Gillar verkligen när bryggan ramar in! Samla alla ungar på ett ställe.

Självklart fika! Varm choklad och saffransbullar. Åh vilken bra dag!

En smula blöta blev vi, men det gjorde alls ingenting.

Där i skogen hör jag hemma och snart mycket snart blir det vårt hemma.

2 Comments

 • AMi skriver:

  Vilket land vi lever i och vilka omgivningar ni har hittat runt om där ni bor (snart)! Kloka människor som arbetar er in i ert nya sammanhang!
  Men det där med buggar – är det detsamma som bugs? Löss, loppor och annat oknytt verkar ju dras till er – eller? (Inte loppor. Mask.) Det kanske är familjen Dahl Allings naturintresse som drar till sig alla de där djuren?
  Apropå natur; tackorna har gått hem, lammen gått till sällare jaktmarker och vi sköter om Flizans skadade tass, så hon kan skutta igen. När ni ska ha hund – starta ett konto för veterinärbesök!! Kram! AMi

  • Anna-Maria skriver:

   Ja visst är det fint! Och det där med buggar……he he he ja varför dras de så till oss? Måste vara den goda doften…..Hoppas Flizan kryar på sig snart. kram kram

Leave a Reply