Skip to main content

Idag var en så bra dag! En sån där dag jag lägger närmast hjärtat. En sån där dag som kommer värma mig när vintern blåser vasst och magsjukan hägrar runt hörnet.

Vi begav oss till Ami och Johan och spenderade dagen där tillsammans, mamma kom oxå förbi.

Mata får och går i skogen! För mig en ren lyx!

Plocka svamp och fara fram bäst vi vill. Inte säga ”NEEEEJ akta bilen” Barnen fick vara fria och jag med.

Pölar så långa att det gick att kasta macka!

Det är ju såhär jag är uppväxt, mitt i skogen, fri!

Skogen i all ära, det var ju för umgänget i kom! Så efterlängtat. Och där kryper mina minsta upp i samma knä som även jag krupit upp i.

Ja, det var nog sommarens bästa dag!

Nu kan jag acceptera höstens intåg. Det är ok, det blir en sommar igen.

Tack Ami, Johan och mamma, för allt!

6 Comments

 • Mormor Greta skriver:

  Ditt sätt att uttrycka dig i glädje, lycka och harmoni är så underbart. Det går inte att låta bli att känna pölens väta, kramarnas värme och innerligheten i relationerna. Det är lika starkt när du pratar sorg och svårigheter, skrämmande starkt. Tack igen för att du delar med dig av livets alla sidor!

 • Malin skriver:

  Vi behöver alla ett rejält skogsbad med jämna intervall! Fint att kunna ge barnen det redan när de är små 😍

 • AMi skriver:

  Tack för alla härliga ögonblick och ögonblicksbilder från igår! Vilken underbart åskig dag det var! Hoppas alla somnade torra och ingen blev förkyld – gladare och blötare barn och vuxna haver ingen sett på länge!

  • Anna-Maria skriver:

   Tack själva för en himla fin dag! Alla somnade så gott i bilen, förutom jag och Morgan då…..:) stor kram

Leave a Reply