Skip to main content

Godmorgon Måndag. Jag vaknade upp helt utsövd. Händer ju inte allt för ofta. Fåglarna sjöng här utanför vårt sovrumsfönster och jag tassade ner och gjorde frukost. Jag har en märklig känsla, att vi bara är här på semester och att vi snart måste åka till stan och lägenheten igen.

Får nypa mig i armen, jag drömmer inte, vi bor här nu! Alltid!

Igår gick vi till skogs på vår egen tomt.

Har ju en del som är skogstomt, en hel drös med hasselbuskar.

Perfekt som koja!

Och titta där! Två kompisar!

Tycker hasselnöten är så gullig!

Detta är frihet för mig.

Nu ska jag leta rätt på vattenpasset så vi kan få upp några fler rullgardiner.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • Kicki skriver:

    Nu måste du läsa Elsa Beskows bok om Okke, Nutta och lilla pillerill med hassel hattar på huvudet❤❤

Leave a Reply