Skip to main content

Bra Söndag fick vi till! Ibland tycker jag helgen glider mig ur händerna, pannkakorna går sönder, mjölken har surnat och alla i familjen har konstant skav.

Men denna Söndag fick pannkakorna en perfekt stekyta!

Alla var på bra humör hela helgen! Alltså wow!!!!

Jag pratar ju med barnen en hel del om vår framtida trädgård. Vi frösår ju en del och drömmer oss bort. Igår ville vi inte drömma mer utan testade att skapa en liten trädgårdsinstallation. Eller ja, Alva och Edvin stod för trädgårdskunskaperna.

Ja men ni ser ju! Det är ju som om hon inte gjort annat! Min farmor hade blomsteraffär och min faster utbildar sig i detta nu till Florist. Så hon har det i generna!

I botten hittar vi gamla vindruvor toppat med uttjänt tulpan. Blev som en slags återvinning, innan skapelsen hamnade i Bokashin ( minus flaskan såklart )

Det är så fint och hänga med barnen så, på deras villkor. Sitta bredvid och inte lägga mig i, annat än att jag dokumenterar. Och det är ju det fina med att blogga, att jag dokumenterar på ett annat sätt än förr. Denna tulpaninstallation blir men än ett flyktigt minne. Den stunden finns kvar.

Stor kram och hoppas ni får en fin start på veckan. Jag ska försöka ta med mig denna betraktar känsla in i den här måndagen och inte rusa på så förtvivlat.

Leave a Reply