Skip to main content
Okategoriserad

En sång till livet!

By 2020-04-23One Comment

Så många inställda föreställningar! ”Så som i himlen” som skulle visats i Göteborg. Allt inställt.

Av allt som Morgan medverkat i så är det nog ett av det finaste projekten. En helt fantastisk musikal och ensemble! Ett konstverk.

Så mycket omkring oss som känns sorgligt och läskigt. Och jag har haft en liten dipp. Nu är det väldigt länge sedan jag träffade mina föräldrar, min syster med familj. Som det ser ut nu så kommer det nog dröja innan vi kan ses igen. Det är tungt, men det är bara till att hålla ut.

Så fantastiskt då att hela ”Så som i himlen” ensemblen har jobbat ihop en ”working from home” video från föreställningen. Jag hoppas jag får till länken här så ni kan titta, lyssna, njuta. https://www.facebook.com/oscarsteatern/videos/587609891965236

En sång till livet! Den ger mig hopp och mod. ( funkar inte länken, så skriv gärna i kommentarsfältet så löser jag det, för detta måste ni se! )

Allt kommer att ordan sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • AMi skriver:

    Tack för att vi fick ta del, Anna! och Tack Morgan, för att ni gjorde det! Kram från Kvarn

Leave a Reply