Skip to main content

Jag vet att det inte hänger på blommorna om lägenheten blir såld eller inte. Men det känns som om jag är skyldig bostaden  det där extra piffet. Som om jag vill förbereda hen på att en ( förhoppningsvis ) nya familj kommer rumstera här.

Jag vill göra en fin och värdig sorti.

Oroar mig lite för väderleken. Julrosorna slokar oroväckande illa. Borde jag kanske bäddat om dom på natten. Lagt på ett litet täcke?

Mitt hjärta klappar extra för pelargonerna! Så tacksam blomma, och gillar att liksom gå och pyssla om dom, nypa av vissna blommor och blad.

Monsteran har mått bra i vardagsrumsfönstret. Men den har växt ur sin bostad och får husera lite längre in i lägenheten. Hoppas det funkar.

Palettblad är ny för mig. Gillar färgen! Har förstått att den älskar vatten. Håll tummarna för att jag inte glömmer av den!

Avslutar med blommor i vas. Älskade lilla lägenhet. Hoppas vi har gjort dig rättvisa!

10 Comments

 • helena skriver:

  ❤❤

 • Christina skriver:

  Snyggt A-M, har du/ ni börjat planera trädgård o rabatter i det nya än? Kram

  • Anna-Maria skriver:

   Åh! Jag drömmer om vår framtida trädgård i princip hela tiden……Gör nästan ont så mycket längtar jag. Men försöker vara realistisk. ( om än svårt ) först hoppas vi att bygglovet ska gå igenom. Sen sätter markarbetet igång, en hel del träd som kommer ryka. Så vågar liksom inte göra för stora planer. Planen är ju inflytt våren 2020 och tror första sommaren kommer handla mest om att få till en gräsmatta. Men sen, sen kommer den sakta men säkert växa fram. O man kan ju alltid odla i kruka medan man väntar 🙂
   Ha en riktigt fin kväll. kram/ A-M

   • Christina skriver:

    Förstår att du drömmer – att bygga nytt är ju så oerhört roligt – få allt som man vill ha det från början liksom😍 Vi byggde nytt för 6 1/2 år sedan, att rita och planera trädgård o uteplats var ju sååå roligt och ännu bättre att se resultatet i verkligheten sen. När jag drömde och ritade tänkte jag att det först och främst ska vata SNYGGT, men också praktisk – inte ge mig för mkt jobb året om, och ha med en hel del växter/ träd som är gröna året om, så det inte ser dött ut på vintern. Snyggt och praktiskt blev det med stenläggning runt HELA huset, så barnen som då var för små för att cykla på gatan kunde cykla trygg runt hela utan att det tog stopp. Sen ritade jag in stora lättskötta rabatter med tuja på stam (hotell känsla och grönt året om) och satte i buskar som väller över med små rosor på sommaren🌸 Sen en stor härlig gräsmatta förstås så barnen kan springa, och leka i massor😍

    • Christina skriver:

     Oj, vilken lång svår rämsa – jag är så oteknisk😅 Förlåt

    • Anna-Maria skriver:

     Men perfekt ju! Då kommer jag ha en massa frågor till dig under resans gång! 🙂 Tack för ditt inlägg! Just det där med att ha en trädgård som är fin hela året om! Och det där med stenläggning runt huset för cyklande barn! Vilken bra grej!
     Önskar dig en riktigt fin dag! Kram/ A-M

     • Christina skriver:

      Tack det samma! Roligt att läsa din fina blogg och ev vara behjälplig med tips och inspiration. Älskar ju själv att ta inspiration från andra för sen att göra ”min grej”. Jag skickar bilder så småningom på mail om du vill ha. Kramiz

     • Anna-Maria skriver:

      Vad kul att du gillar bloggen! Tar tacksamt emot bilder! Underbart!

Leave a Reply