Skip to main content
Memory laneMorgan

Fåfängan och Östgötagatan

By 2019-04-046 Comments

Sedan jag blev fyrabarnsmor har jag ägnat extremt lite tid till fåfänga. På sin höjd sneglat lite flyktigt i spegeln när jag sprungit förbi. Men inte orkat, haft lust eller allra minst tid för något som helst fix. På många sätt rätt skönt. Men nu såhär 2 år senare tyckte jag det var dags att återerövra en stunds fåfängstid……

Jag har haft samma frisör i 10 år snart, fantastiska Bella på salong Paloma Dolores, beläget på Östgötagatan. Jag har även ett förflutet på samma adress.

På Östgötagatan nr 68 flyttade jag in hos Morgan när vi va sådär galet nykära, det var där vi bodde när vi just blivit 3, tillsammans med vårt första barn Wille.

Det fanns även en annan tid på Östgötagatan, innan barnen.

En sen sommarkväll påväg hem från någon fest, vandrade jag förbi port nr 68. Jag sneglade upp mot Morgans fönster och såg att det lyste. Hjärtat längtade dit! Just där och då tyckte jag att vi två var en dålig ide. Så jag knep ihop om hjärtat och gick förbi.

På Östgötagatan nr68 har känslorna sprakat, minst sagt.

Men nu såhär ca 13 år och fyra barn senare sitter jag här bara några portar bort och återerövrar min fåfänga. Det är gött! Riktigt gött!

Före

Efter

6 Comments

 • Christina skriver:

  Wow🤩 Supersnyggt blev det!! Ser ju ut som Julia Roberts där i spegeln😍 Vi strävande mammor är absolut värda att unna oss lite fåfänga tid💖 Jag är inte häller jätteduktig på att komma ihåg mig själv och my looks.. men idag unnade jag mig ett par nya skor! Mysigt att tänka tebax på tiden då man var nykär i sin partner ju😍 Förstår känslan och pirret med minnena❤️ Ha en fin kväll ”Julia” 🌟

  • Anna-Maria skriver:

   Nu är du för gullig ju! 😉 Så härligt med nya skor!!! Då är våren påväg! Kram kram

 • Annika Sjögren skriver:

  Jättesnyggt 😊 Ble gôrfinnt som vi säger här i Värmland 😉

 • Roxina skriver:

  Jättesnyggt! Gäller att ta vara på ”fåfängestunderna” och ”minnen från förr-känslan” när möjlighet finns 😊

Leave a Reply