Skip to main content

Största delen av veckan har handlat om att vabba Edvin, ja Alva har ju oxå varit hemma.

Just nu känns det främmande att låta Alva gå till förskolan när Edvin är hemma. Kanske känns det annorlunda när de blir äldre. Hittills så har dom aldrig varit isär. Alva blir oxå lite sympatisjuk. När jag inte tittar så ränner hon runt än hit än dit. Men när hon ser min blick så kryper hon upp nära hon oxå. Såklart.

Edvin hade hög feber, vi höll den i schack med alvedon och juice.

Nuförtiden tar jag det hyfsat lugnt med barnens förkylningar. Men i början när vi var förstagångsföräldar, fick jag motstå impulsen att ringa 112 när febertermometern visade  38,3………Det var nästan så att min oro och ångest inför Willes välmående liksom blev jobbigare än att han var sjuk…..snurrigt värre.

Jag tycker fortfarande att det jobbigt när dom blir riktigt risiga. Just när dom blir så hängiga att dom liksom tappar lite av sin personlighet, inte ens gnäller……Huva! Tack och lov för alvedon och glass, massor av glass!

Nu är vi friska igen!

Men herreguuuu, ser ju nu att Alva har en glipa mellan overallen och skon…….o strumpan ha oxå hasat ner. Jag har fobi för glipor i overaller. Jag ryser av bara tanken…….nu blir det svårt att sova ikväll……

Önskar er alla en fin glipfri helg med glass, massor av glass!

2 Comments

  • Christina skriver:

    Känner sååå igen det här.. Blir alltid orolig när dom är sjuka, och givetvis var det värst när första bäbisen blev sjuk… men.. både bäbis och jag överlevde trots allt😅 man går verkligen genom eld och vatten för sina barn som mamma, åtminstone märker jag att jag gör det – som en krigare i strid – och jag ger mig inte för än jag får hjälp av sjukvården om det behövs. Jag skyr inget i dom lägena, och blir då, som krigare, inte alls konflikträdd (jag är jätte konflikträdd annars😣) . Och glipor… Det förstår väl alla att det blir kallt i glipan – jag får också panik av glipor, om det är kallt.. Du är verkligen inte ensam där, Anna-Maria, och det är skönt för en annan att det finns andra som tänker och känner likadant🙌
    Kramiz🌸

    • Anna-Maria skriver:

      Aha! Fler som har svårt för glipor! Jag är inte ensam! 🙂 Barnens krigare! Underbart! kram kram

Leave a Reply