Skip to main content

Morgans bästis Björn med familj kom upp från Göteborg i helgen för att fira födelsedag. Björn fyllde jämt och vi fick förmånen att vara med och fira jubilaren! Morgan och Björn träffades i högstadiet och har varit bästa vänner sedan dess.

Jag har nog upplevt att dom är mer som bröder än bästisar. När man som Morgan har en barndomshistoria där blodsbandsfamiljen inte fungerar. Då får man skapa sin egna familj. Och dit hör Björn i allra högsta grad, samt fina Ulle och världens härligaste ungar Ida och Saga.

Jag har föresten Björn att tacka för att bloggen överhuvudtaget finns. Han är webbdesigner och har skapat den här fina webbsidan. Samt tagit sig tid att lära mig hur man gör för att få till inläggen, och bara det var nog rätt tålamodsprövande…….Tack Björn!

Vi firade med god lunch och ballonger.

Det var ju fredag och de innebar pizza och myskväll.

Klockan 20.30 somnade bästisarna gott i soffan, sida vid sida snarkandes till Grinchen julen är stulen.

Bättre än så blir det inte.

4 Comments

 • Björn skriver:

  Tack för en jättekul långhelg med er! Ni är bäst!!!

 • Lillemor Hellström skriver:

  Oj, vad trevligt ni tycks ha haft det! Bättre födelsedag kunde nog Björn inte ha fått!!!
  Jag pratade just med min dotter Ulle, som var jättenöjd med ert ”häng” och med hela Sth-vistelsen. Björn skickade mig länken till din blogg, som ju för övrigt är väldigt snyggt lay-outad… Spåren av en webdesigner…
  Hälsningar från Björns svärmor

  (och tillika moder till bl.a. tvillingarna Ulle och Henke. Att vara tvillingmamma/pappa ställer särskilda krav på simultankapaciteten – särskilt om man som ni redan har två barn innan!)

  • Anna-Maria skriver:

   Hej Lillemor! Vad kul att du hittade till bloggen 🙂 Björn har gjort en så himla fint jobb! Är så nöjd!
   Vi hade så mysiga dagar.
   Om vi ses i Götet någon gång hade det varit jättekul och prata tvillingar. Det är ju något alldeles speciellt och jag har så mycket funderingar kring det 🙂 Trevlig kväll/ A-M

Leave a Reply