Skip to main content

I söndagskväll medan jag pratade i telefon med syrran så förberedde jag barnen på att, nu får vi gå och lägga oss i tid, imorgon är det skola igen. Nääää sa syrran det är röd dag imorgon….VA? jag fattade ingenting och var helt dagvill…

Barnen jublade och det var bara att poppa popcorn och dra igång påsklovets fjärde myskvällsfilm.

Måndagen startade med att Morgan var matförgiftad, kanske var det marsipankycklingarna som ville ut….

Men på eftermiddagen klättrade alla på väggarna, så det blev en park igen. En kan ju undra om vi inte gör något annat än att ränna runt i olika lekparker. Nej då, helst sitter i varje fall våra stora barn framför någon slags skärm. Så hur trötta vi än är så måste vi jaga ut dom.

Vi längtar väldigt mycket efter trädgård nu!!!

Denna gång besökte vi Anders Franzens park i Hammarby Sjöstad, ett litet skeppsvarv i miniatyr.

Morgan menar att jag varit här förut. Jag har absolut inget minne av detta!!!!  Men tydligen har han vallat runt mig här då jag var gravid med Alva och Edvin. Inget minne…..tror han hittar på! Jag minns det som att han kom hem och visade bilder på telefonen vart dom varit…..Hmmmm minnet går visst isär igen.

Wille kör parkour på taken i vanlig ordning. Jag försökte hålla nerverna i schack och inte tjata allt för mycket om att vaaaaaar fööörsiiiiktiiiigt nuuuuuu….

Starta moooootooooreeeeernaaaaaa…..

Alva gick sin egen väg som vanligt. Mot ännu en cykel.

Nu känns det som om vi gjort lekplatserna för ett tag.

Trots att vi är två vuxna, så är det en smula rörigt att hålla koll på fyra barn. Tur att Wille och Love är så himla snälla och följer sina småsyskon överallt, särskilt uppför små trappor. Där hade jag fastnat om jag försökt.

Kram på er kära läsare och ha en fin dag!

5 Comments

 • Christina skriver:

  Inte kan man gå på för många parkar och lekplatser med sina barn inte😍 Du/ ni gör ju saker IHOP med barnen ger av eran TID och det är ju inget annat än GULD för dom❤️ Skulle ville göra det mycket mera själv!! Vi har ju inte så många lekplatser här på ”Vischan”, så blir lite avis på allla era platser att åka till😊🌻 Njut av en härlig ny dag🌷

  • Anna-Maria skriver:

   Åh, men jag blir ju så avis på er som bor på vischan! Jag är själv uppväxt så och det är en sådan rikedom att bara kunna öppna dörren och ha tillgång till alltet! Vilken rikedom! Hörs det att jag längtar till huset nu…….;)
   Många kramar

   • Christina skriver:

    Mmm.. ha ha.. Ja städer har sin charm o vischan sin… antar jag.. förstår längtan till huset.. som kommer bli så unikt braaaa😍☀️🙌❤️

 • Kicki skriver:

  Vilka underbara skyltar👍 blir nervös bara av att titta på bilden av wille😱 förlåt för orolighets arvet❤❤❤🌞

  • Anna-Maria skriver:

   He he he he eller hur visst blir man nerös!!! Han blir lika nervös frö sina småsyskon som jag för honom…..arvet går vidare…..;) Kram kram

Leave a Reply