Skip to main content

Vi fick allt till en riktigt fin helg. Inte gjorde vi något särskilt, men alla var på bra humör, samtidigt! Bara det är ju en vinst. Och jag har varit riktigt modig! Wille har parkour på Söndagar och efter att vi lämnat av honom på träningen och Morgan for vidare till teatern så gick jag Love, Alva och Edvin till en park som inte var inhägnad. Ja ni hörde rätt! Jag undviker ju annars alla parklekar som saknar inhägnad, då Alva och Edvin drar iväg åt olika håll. Visst blev det svettigt men det funkade faktist. Till största del för att Love var världens snällaste storebror och hängde med Edvin så att jag kunde jaga runt med Alva.

Ibland lekte dom till och med tillsammans.

De här höstdagarna alltså! Löven som börjar dra iväg i färgskalan.  Vackert, friskt, rosiga kinder och nöjda barn. Hoppas på fler sånna här helger. Jag är modigare nu!

Jag låter Alva sätta tonen för veckan. Den här känslan ska jag ha med mig!

Önskar er en fin start på veckan. Nu tutar vi på helt enkelt!

2 Comments

  • Malin skriver:

    Wow, jag vet vad det innebär att rodda lekpark utan stängsel med två små rymningsbenägna popcorn… härligt jobbat!

    • Anna-Maria skriver:

      Ja men precis så! Inget jag vill göra varje dag….men glad att funkar någon gång då och då 🙂 kram

Leave a Reply