Skip to main content
AnebyhusgruppenHusdrömmen

Kontrollbesiktning.

By 2020-06-18One Comment

Hej på er!

Ja men igår hade vi alltså kontrollbesiktning utav huset. Hustillverkare, byggledare mfl träffades i huset och mötte upp besiktningsmannen. Han gick igenom hela huset in i minsta detalj, för att se att allt är ok. Att huset håller för alla krav.

Och det var faktiskt himla kul! Jag har ju mest rusat runt i huset och inte hunnit titta och se att det faktiskt är ett hus. Att vi faktiskt ska bo här. Men nu var det alltså noggrannhet som stod på dagordningen. Och det var bara ett par små saker som skulle åtgärdas. Himla skönt! Huset känns tryggt och liksom robust! Hon kommer famna oss väl!

Upp på vinden och titta. Här fick jag en skratt attack, då jag tyckte Morgan och hela scenen påminde om ”Ett päron till fars firar jul” Ni vet den där scenen när han ska upp på vinden men får hela stegen i ansiktet……har sett filmen säkert 100 gånger men skrattar lika mycket varje gång!

Jag är väldigt förtjust i trappdetaljen!

Jag lovade ju er att ta en massa bilder från huset. Men det bidde liksom inte så. Det hanns inte med helt enkelt. Men här kommer ändå en liten glimt från köket. Här ska det fyllas på med pannkaksos och nykokt jordgubbssylt.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • AMi skriver:

    Åååh så härligt det ser ut! Det bidde ett hus och det bidde ett hem! Och trappdetaljen är väldigt fin! Först nu fattar jag som följt processen så länge att det är dags nu. Ni ska bo där. Grattis och lycka till!

Leave a Reply