Skip to main content

Hejsan långhelg säger jag 🙂

Barnen drar i mig och nu ska det lekas! Hela fyra dagar har vi framför oss. Jag tänker låta mig styras av vädret! Idag är det sol och då får det bli utflykt. Tror det ska regna på lördag, söndag, och då får det bli hemma häng och RENSA! Jag tycker ju att jag fick till ett så himla bra rens inför att vi lämnade förra lägenheten. Men böset har liksom smugit sig på.

Fick även ett sjuuukt sug efter biobesök. Så blir nog till att styra upp bio  här hemma. Släcka lampan och poppa popcorn. 🙂  Love brukar göra biljetter och vara vår biovakt. Visa vägen till toaletten och så…..

Innan jag säger hej så måste jag bara visa ett hörn av balkongen. Det växer så det knakar och jag undrar lite hur allt ska få plats……kanske får jag åka ut med potatishinkarna till tomten. Spraya med Tricogarden och hoppas på det bästa. Eller bör en undvika spraya på sånt en ska äta? Hmmmmm tåls att tänka på.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

3 Comments

  • Eva skriver:

    Majnycklarna måste ni ju bara spara! Tänk att få ha förmånen att ha dessa i sin egen trädgård.💥

  • Anna S skriver:

    Ta med hinkarna till huset, ännu ett skäl att åka dit varje dag. Sätt ner fyra höga pinnar, sätt fast något billigt nät. Skydd nog för rådjur. Utflykt med picknick till en trädgård där ingen jobbar idag. Låter bra.

Leave a Reply