Skip to main content

Ja hörni! Idag fyller Love 8 år! Älskade, älskade unge!

Jag har skrivit om detta med milstolpar förr, men visst är det fint att få stanna upp en stund och titta tillbaka.

10/11 2011 kom du till världen. Snabbt ville du ut. Förlossningen med Wille tog sina rediga 46 timmar så jag var helt oförberedd på att du ville ut så fort, min kropp hann nästan inte med. Efter 3 timmar, som för mig kändes som 3 minuter så var du här!

Det var så ofattbart stort att du kom till oss! Jag var så trött, så trött, men inte kunde jag sova inte.

Ville inte missa en sekund av dig!

Där på BB med dig tätt intill mitt bröst stod hela världen still. Hudlösa låg vi så en stund. Allt var bara du och jag och dina andetag som varit mina där inuti mig, var plötsligt alldeles dina egna. Dina andetag mot min hud.

Några veckor senare klädde jag ut dig tillsammans med din bror….förlåt….men godare pepparkaka har jag då aldrig sett.

Första året gick så fort och jag älskade varje sekund. Alla stunder, all trulighet, allt gos.

Och tiden den rann på som den brukar.

Så kom då dagen när du gick från att vara bara lillebror till att även bli storebror till inte mindre än två små kottar.

Att jag fick vara med om det, mötet mellan dig, Alva och Edvin. De där första sekunderna när du just blivit storebror och insikten om den samma. Det var så magiskt att mitt hjärt känns så stort som en luftballong när jag tänker på det. Och jag tror jag lyfter till väders av tacksamhet!

Älskade, älskade unge! Idag är det din dag och vi ska fira dig på bästa sätt!

Och alldeles närmast hjärtat bär jag med mig känslan av dig när du nyss las till mitt bröst.

Älskade, älskade unge!

2 Comments

Leave a Reply