Skip to main content
Familj

Mamma, mamma, mamma!

By 2020-05-30One Comment

Mamma! Mamma! Mamma!

Imorgon är det ju Mors dag, men idag är det ju inte alls någon vanlig dag heller! För idag är det min mammas födelsedag! Hurra, hurra, hurra, hurra!

Jag fastnar lite vid tangenterna nu, för det blir som så svårt när vi inte setts på så länge och vi faktist inte vet när exakt vi kan ses igen. Även om jag hoppas och tror på snart.

Oj, oj, oj vad vi ska fira när vi kan ses igen! Och det är nog mest det jag tänker på. Att det kommer komma en dag när jag vaknar på morgonen och vet att mamma och pappa är påväg till oss. Kanske ringer jag några gånger på vägen för att se att de kör försiktigt och sådär. Och sen ska husbilen rulla in på vår gata och upp till vårt hus. Och jag ska få krama min mamma igen!

För jag vet ju precis hur det känns! Min mammas kram sitter så hårt i muskelminnet!

Grattis mamma på din födelsedag!

Sen, senare ska vi fira ordentligt!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • Kicki skriver:

    TACK kära barn❤ja tänk att en kan känna precis hur det känns att hålla om sina barn. Det liksom bara sitter där. Längtar så det skär i kropp och själ🥰🥳

Leave a Reply