Skip to main content

Natten till fredagen hade jag en riktigt läbbig mardröm. Jag ska inte bli för detaljerad, men jag tappade alla mina tänder och de liksom sprutade ur min mun. Jag vaknade med handen som i kramp kring munnen. Har hört att det där är en klassisk dröm, som många drömmer när de känner att kontrollen går dem om intet.

Visst kan jag känna igen mig där. Många bollar som skall hållas i luften just nu och jag famlar en del.

Jag och Morgan bestämde oss för att fara förbi huset på lunchen. Försöka låta nattens maror dra förbi.

När jag rattade in på vår gata ( Yes jag körde bilen! Jobbar ju på att överkomma min skräck för vår bil…..eller ja, alla bilar….) så jubelskrek jag. Våra altandörrar har börjat komma upp! Wihoooooo vilken känsla!

Jag gillar den grå färgen så mycket!

Lite osäker på om jag visat baksidan av huset förr? Men här har vi henne!

Vi gick in för att mäta lite. Behöver ju fundera ut en del kring möblemanget!

Ljuset som flödade där inne var makalöst! Och jag tänkte återigen på hur det kommer vara att leva där. Titta ut genom dessa fönsterdörrar och faktist bo därinne!

Gick ut och vilade mig en stund längs husväggen. Lyssnade på fåglarna och kände ljuset mot min kind. Lät den där mardrömmen dra förbi. Jag ska vara snäll mot mig själv, stanna upp och acceptera att jag hinner inte allt. Det ordnar sig. Det blir bra!

Och efter att jag trampat igenom några frusna vattenpölar ( äääälskar ljudet!!! ) så for vi hem igen. Jag längtar tills jag kan vara där lite längre. Nu blir det så hastigt, över lunchen bara. Men jag ska allt se till att få lite tid, ta med kaffe i termos och kanske en ostmacka. Har sett ut en perfekt stubbe, där ska jag fika och lyssna fåglarna, andas lugnt en stund. Det blir bra! Det ordnar sig!

2 Comments

  • Susanne skriver:

    Jag som verkligen ALDRIG har varit sugen på att bygga hus blir ändå lite sugen när jag ser hur er dröm växer fram. ☺️ -stress och mardrömmar till trots. 😉 Helt plötsligt är jag nu på en ny plats i livet där mitt gamla hus är på väg att säljas, jag har träffat mitt livs kärlek och barnen börjar bli stora… nu känns det inte omöjligt att göra slag i saken… får iof dröja en tid till men jag kan se charmen i det hela nu. 😊 Kanske jag också har ett nybyggt hus om några år. 😉

  • AMi skriver:

    Kära Villa Dahl Alling!
    Du ser ut som om Du verkligen gillar Din plats i världen. Som om Du sedan länge haft Din plats på just den här fläcken, i den här naturen och med de här människorna. Du ler och säger välkommen ur vilken vinkel Du än visar Dig.
    Jag tror att Du verkligen känner att Du hamnat hos rätt familj och är så välkommen! Och inte minst har tomten välkomnat Dig! Tack för att vi får delta i Din pågående totalinstallation! Spännande hela tiden.

Leave a Reply