Skip to main content

Jo jo minsann, jag har allt lagt mat från egen gård igen! Eller ja, fönsterbrädan……

Ärtskott och basilika fick bli pesto.

Ja och så lite mer goa grejer i förstås. Fullständigt recept hittas på Fridas bakblogg https://blogg.alltommat.se/fridasbakblogg/2020/04/21/pesto-pa-artskott

Med mozzarella till! Gott, gott, gott.

Och något annat fint som håller på att hända på fönsterbrädan, är att en Rosenskära snart går i blom. Jag vet! Det är för tidigt och jag borde verkligen toppa och ha mig, för att få rikligare blomning när sommaren väl är här. Men jag kan bara inte hålla mig. Knoppen är sååååå söt och jag väntar med spänning på vilken färg den bär. Skär tror jag. Lovar att visa bilder när den är utvecklad så att säga. En knoppande Rosenskära känns så fint och förtröstansfullt.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply