Skip to main content

Det där med att investera sina pengar eller spara inför framtiden, det är jag riktigt dålig på.

Jorå, jag pensionssparar, men det är en så försvinnande liten summa så jag är osäker på om det kommer göra någon skillnad.

Det jag däremot har investerat i är en personlig tränare! Jag ger alltså till mig själv nu i realtid hellre än senare. Borde kanska ta tag i det där sparandet oxå men detta med att träna känns just nu viktigare.

Här är han! Oskar!

Att genomgå en tvilling graviditet med en efterföljande svår förlossning har satt sina spår.

Som gravid var jag så orörlig! Illamående och hade konstant smärta i princip överallt. Att böja mig ner var totalt omöjligt, tappade jag något fick det ligga där tills någon annan tog upp det…..

Det var högst obehagligt att vara så orörlig, men jag fokuserade på att vila under hela graviditeten. Det var så oerhört att bära två och jag var så rädd att något skulle hända dem.

Förlossningen var ju en resa i sig och mer maktlös och rädd om livet har jag aldrig varit.

Att försöka resa mig upp, första gången efter förlossningen var en mardröm. Och när jag väl lyckades så var det en sådan seger. Jag ville återerövra min kropp. I början handlade det just om det, och med små, små steg kom jag framåt. Klara av att gå på toaletten själv! Första promenaden som var ca 100m osv.

Jag och min kropp hade genomgått ett trauma och nu var det tid för läkning. Men jag klarade inte riktigt av det själv. Behövde proffshjälp. Jag bestämde mig helt enkelt för att ta hjälp med träningen och jag har inte ångrat mig en dag!

”You want fame? Well, fame costs. And right here is where you start paying…in sweat.” ~ Miss Grant/Fame

Nu har Oskar hjälpt mig i snart 2 år. Plötsligt kan jag röra mig på ett annat sätt och framförallt jag har inte ont någonstans! Målet var att bli vardagsstark, det vill jag bibehålla och kanske steppa upp en nivå. Siktet är inställt på att mäkta med TjejVasan och jag drömmer även om att kunna springa en mil igen.

Grejen med Oskar är ju att han vid det här laget känner mig rätt bra. Han vet när jag bara klagar och egentligen har mer att ge, han kan pusha på lite extra, ge motivation till att överträffa mig själv. Men han ser oxå de dagar jag är mer skör, då blir det inte lika prestationsinriktat utan ett annat upplägg.

Tack Oskar! Du är min bästa investering!

One Comment

Leave a Reply