Skip to main content

Inskolningen för Alva och Edvin rullar på så fint! De har verkligen tryggheten i varandra och det är så gott att se dem upptäcka allt nytt. Men när vi kommer hem! Phu! Då är det som om allt de upptäckt måste bearbetas. Och det är rätt hetsigt vill jag lova.

Morgan jobbar från arla morgon till sena kväll. Både ljudbok och halv åtta just nu. Men jag vägrar klaga över att han har fullt schema. Att var kulturarbetare just nu och att få ha ett arbete att gå till är guld! Så det blir jag som roddar hemmalaget. Meeeeeen vi har ju två barn till förutom de små som just nu skolas in.

Så när vi kommit hem från förskolan så är Wille och Love rätt eftersatta. De ska fixas käk till alla såklart, lite sådär härligt omlott i tiden. När jag har fått de små att lugna ner sig så bara måste Love lära mig den sensate Kung Fu ”kartan”. Sen rullar det på med mat igen och så bad och så tvätt. När väl Alva och Edvin sover så vill ju Wille och Love få tid med mig, och jag med dom.  Det blir badminton och så den där läsläxan som Wille har över lovet och som vi dragit på in i det sista…….

Sen är klockan 22 och jag klipper några sniglar sådär nästan i sömnen och så blir det till att uppsöka en säng innan någon vaknar och så sova lite för att vakna igen och allt börjar om……

Så om jag är lite frånvarande här på bloggen så vet ni vad jag sysslar med……klipper sniglar och försöker göra barnen nöjda.

Fast fint var det allt igår, när jag lämnat Alva och Edvin för första gången efter lunchen och kommer tillbaka vid mellis med en överraskning i vagnen.

Alva ville inte gå hem från förskolan ( gott betyg! ) Men jag lockade med just en överraskning som låg i vagnen.

Va???? En kaffetermos???? Har mamma blivit galen? Vi dricker ju inte kaffe, ännu!

Hmmmmm, måste kolla om det verkligen är kaffe?

Näääämeeen åhhhh! Glass!!!

Jag har endast tänkt att termos funkar för varmt mat. Men så är det ju inte! Funkar ju hur bra som helst för kallt oxå. Transporterade glass utan att den smälte det allra minsta. Perfekt!

Hur intensivt det än är just nu så känner jag mig så in i bomben lycklig.

Det rullar på! Ungarna mår bra!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • Malin skriver:

    Minns att det var en revolution när jag upptäckte att man kan ha termos till nästan allt! Hittills har vi haft både glass, kokt korv, köttfärssås och makaroner, soppa och så klart kaffe och varm choklad 😊 Vilken toppentrevlig!
    Härligt att inskolningen går bra, trivs barnen kan man stå ut med nästan vad som helst i övriga livet.

Leave a Reply