Skip to main content

Godmorgon från tåget!

Sitter just nu påväg från Stockholm för att möta upp mamma och fortsätta färden till Ami och Johan.

Jag har tagit mig en helt ledig fri dag och det känns så lyxigt att jag nästan inte vet vad!

Riktigt lyxigt kaffe har jag köpt och gjort mig ordentligt hemmastad på min plats. Älskar att åka tåg! Att få sitta såhär och fundera ut framtida blogginlägg oxå. Fick ju så himla bra uppslag från er sist jag frågade. Att få tänka en tanke fullt ut hela vägen och sen kanske fastna i blicken på landskapet som far förbi därutanför. LYX!

Ja, ni ser ju hur nöjd jag är!

Fast allra mest längtar jag efter att få hänga med Mamma, Ami och Johan, de som alltid känt mig!

Såhär såg vi ut för nästan prick ett år sedan. Nu snart där igen. Härligt!

One Comment

  • Christina skriver:

    Ååå va’ härligt😍 Hoppas ni haft en riktig toppendag ihop!! Ja, visst är det sååå avkopplande att åka tog?!! Längtar efter det ju, har inte gjort det på evigheter och inte själv sen innan barnen! Måste då till det snart, tack för påminnelsen! Tänk.. egentid till Stockholm med TOG😃 det vore nåt, så mycket där uppe jag vill strosa runt på – utan kids- hoppas att få till det i vår🌸 Kram och njut av din utflykt☀️❤️

Leave a Reply