Skip to main content
Familj

Påsken genom åren.

By 2019-04-1410 Comments

Påsken närmar sig och jag kollade igenom mina bilder, hur har påsken sett ut hos oss genom åren?

Det blev en liten samling.

Vi börjar 2008. Jag är gravid med Wille och alla mina tankar vänds inåt. Vi är så förväntansfulla, nervösa och ibland helt hysteriska.

Påsken 2009. Vi bär runt på vår guldklimp Wille, åker tåg till Göteborg och träffar av en slump Lill-Babs. Vilken människa!

2010 firar vi påsken hos min syster, Willes kusin Erik är även hans idol. Det kan man nästan se.

Påsken 2011 och vi verkar inte ha påskpysslat ett endaste dugg. Däremot åt vi ofta glass och jag hade Love i magen.

Äntligen! Påsken 2012 bjöd både på påskpyssel och lillebror! Wille med kusin Erik hittade ägg i parken. Det var oxå året jag gjorde påsktårtan som Wille fortfarande pratar om. Han råkade gå förbi när jag skrev detta inlägg och det verkar som jag måste göra en i år igen…..

Påsken 2013 repade Morgan någon föreställning ( kan inte minnas vilken ) men tydligen drog jag med både ungar, cykel och påskägg till replokalen och firade där. Påskpyssla han vi oxå med.

Åhhhhh 2014 minns jag så himla väl. Det var 20 grader varmt och vi var på landet. Mamma, pappa, syrran med familj kom och firade. Gick på skattjakt, rullade i lera och sånt där man måste göra när våren slår till.

Påsken 2015 fick jag vårblommor kramade av små barnhänder. Den där uppsträckta handen med en tussilago eller krokus är nog något av det finaste jag vet.

2015 var även året jag fick ett stort påskägg, med den ljuvligaste fyllningen……

2016 besökte vi Millesgårdens äggjakt. Strålande sol och blå himlen. Fin dag!

Åh! Påsken 2017 hade vi nyss fått Alva och Edvin. Här är dom nog ca 5 veckor och vi beger oss till landet. Jag svettades så mycket bara av att få in oss alla i bilen. Jag upplevde att vi var så obegripligt många och förstod inte hur jag skulle få ihop den närmsta framtiden. När vi kom fram till landet grät jag mest. Naturen var ful och huset var igenkladdat efter förra sommaren. Jag var skör och stark om vartannat. Som om jag inte fick plats i min egen kropp.

Jag stod faktist inte ut, och vi åkte hem till stan igen. Killarna gick påskkäring, var nog sista året Wille tog på sig sjalett.

2018! Nu är vi igång. Jag tyckte ändå att vi fick ihop tillvaron som fyrabarns familj.

Titta så gulliga vi är!

Med denna bild önskar jag er alla ett riktigt härligt påsklov!

10 Comments

 • helena skriver:

  ❤❤❤

 • Kicki skriver:

  Så underbara våriga minnen!🌞❤

  • Anna-Maria skriver:

   Ja visst är det. Så himla härligt när vi var på landet och det plötsligt vart sommarvarmt! Kram kram

 • Katie skriver:

  Vilka fina minnen 😊💗 Önskar er ett fint påsklov 😊🌿

  • Anna-Maria skriver:

   Ja det är så fint att titta tillbaka lite längre ibland 🙂 Trevlig kväll. kram kram

 • Hanna skriver:

  Så mysiga bilderna ser ut! Tyckte också våran familj blev så stooor när det blev fyra barn. På restauranger tog vi ett bord för fyra, sköt till en stol på kortänden, men va sjutton, vi fick ändå inte plats! Nu spanar jag direkt efter ett stort bord så alla plats.

  • Anna-Maria skriver:

   Åh! Resturang! Vi var i Grekland förra sommaren och då åts de en del på resturang. Jag fattar känslan precis. Jag stod alltid och ”hökade” just innan restaurangen öppnade och när portarna slogs upp, kastade jag mig in och knep största bordet 🙂

 • Christina skriver:

  Härliga påskar att titta tebax på☀️ Glad påsk fina ni❤️

Leave a Reply