Skip to main content

Det finns ett före och ett efter vi blev med tvillingar. Innan Alva och Edvin kom till oss så fanns det ingen tanke hos mig att skriva blogg eller allra minst börja podda tillsammans med Morgan.

Men efter en omtumlande förlossning och att gå från två barn till fyra över en natt, så började en tanke slå rot hos mig. Jag som alltid hållit så hårt på integriteten började längta efter att dela med mig.

När vi fick beskedet att vi väntade tvillingar så sökte jag med ljus och lykta över nätet. Jag ville veta allt! Och allra helst något ärligt,  jag sökte efter någon som kunde berätta en mer osminkad, ärlig bild av den verkliga verkligheten. Inte så glossigt liksom. Absolut hittade jag lite info här och där. Men jag vill ha mer!

Så jag bestämde mig! Nu kör jag! Nu bjuder jag på oss. Är ju fortfarande i någon slags uppstartsfas. Men jag tycker det är så kul!

Morgan och jag har ju oxå pratat om det här med podderiet, ska vi inte ändå?! Och när vi bestämde oss så fanns det bara en som vi ville ha som producent, Camilla Zamek! Vilken pärla! Det är så roligt att få dela den här resan med henne och Morgan.

Och nu en fråga till er! Vad vill ni att vi ska prata om?

Nu ska vi in i poddstudion, kram på er och ha en riktigt fin helg!

Alltså jag är inte så liten som jag ser ut här! Jag hukar mig faktiskt!

8 Comments

 • Kicki skriver:

  Lycka till❤ Det här kommer att bli bra👍

 • Ida skriver:

  Ja allt det där som är livet:
  Barnen, relationen, husbygget, uppfostran, genus, kändisar, vad ni borde tackat ja till (resp nej till), karriär, utbildning, inredning.. men ni har säkert tusen tankar och jag är övertygad om att det blir en toppenpodd! ❤️👍🏻

 • Camzam skriver:

  Ja!!!! Podd! Är så glad att få göra denna resa ihop med er. ❤️

 • Christina skriver:

  Jättekul😃 ser fram emot att lyssna på er☺️ Ni får gärna prata lite om det här med trots, hur ni tänker kring barnuppfostran – hur ni gör om nån går riktigt över gränsen – om dom gör det nån gång..? Hur når ni fram till era barn? Tycker dom att ni ”inte fattar nån ting”, och hur gör ni då? Kram❤️

Leave a Reply