Skip to main content

Det bidde ingen rymdfilm igår. Det bidde något mycket bättre. Wille ställde upp sin stjärnkikare och vi tittade på hur regndropparna föll på löven i trädet på andra sidan gården.

”Det här är ju som en natur film!” sa Wille.

Ja det var faktiskt bedövande vackert. Är ju inte bara stjärnor en kan spana på. Tänk när vi bor i huset och kanske får syn på ett fågelbo med nykläckta ungar i päronträdet!!!!!!

Bättre än vilken film som helst!

Men nu är det ju lördag och jag tänkte att nu är det dags att jag styr upp min helgfrukost igen. Barnen går helst i samma gamla spår, macka och yoghurt. Själv längtar jag efter att lyxa till det och frukosten är min måltidsfavorit!

Här ser ni min godaste äggröra.

För ca 2 personer, knäck 4 ägg, i med en skvätt mjölk och finhackad gräslök, peppar och örtsalt. Vispa och ner med härligheten i en varm panna. Röra, röra, röra! Du vill inte ha stekt ägg! Lent och krämigt vill vi ha!

På slutet har du i lite fint skuren skinka, upp på favorit tallriken, har du lite basilika hemma så blir det väldigt trevligt.

Och nu på sommaren kanske det även finns jordgubbar i kylen och då blir det ju plötsligt fest! Något smörgåsaktigt vill jag inte vara utan så några finncrisp fick det bli.

Bra start på dagen! Smaklig spis!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply