Skip to main content

Det finns några grejer jag oroat mig för inför detta med husbygget.

1- Att få lägenheten såld, det kan vi ju checka av nu.

2- Vart tusan ska vi bo medan huset byggs, det måste vara bra för barnen!!!!! Och nu är det check även här! Samma dag som vi sålde lägenheten hittade jag en fyra för oss att husera i ett år framöver. Vi har någonstans att bo!!!! Tjohooooo!!!!!

Jag hade räknat med något mer spartanskt, kanske två rum och kök, det kan ju oxå funka. Men nu blir det alltså en fyra! Lyx! Garage finns det oxå, bara där kommer vi spara pengar på alla parkeringsböter Morgan vanligtvis drar på sig…..

Se så glada vi är!!!

Se hur raka tänder Morgan har! Å då har han aldrig haft tandställning! Jag är faktiskt lite avis

5 Comments

  • Christina skriver:

    Nä men YES🤩🤩🤩 Grattis! Va’ skönt, nu kan ni ju bara slappna av och konsenterera er på bygget och detaljerna – gött😃
    Asså jisses vilka snygga raka tänder ja😵 Hade olika tandställningar från 3’an till 9’an.. inte hjälpte det jättemycket😅 Gud måste ha tänkt så här; han får en en hämskt svår och knölig barndom, men sen.. sen.. ska han träffa den rätta, leva ett spännande liv fullt av kärlek i sin familj och resten av landet kommer att älska honom också😍 och… så ska han få riktigt raka, snygga tänder😁 Ha en riktigt skööön dag, fina🌷🌸🌻❤️

  • CamZam skriver:

    ÄLSKAR dina tänder! De är så DU! Sjukt ändå, att tänder och händer är typ det första jag lägger märke till hos folk. Helt sant!

Leave a Reply