Skip to main content

Jädrar vilken rivstart vi fick till igår morse. Alva och Edvin väckte mig kl 06.00 och jag tänkta att nu har vi minsann huuuur lång tid på oss som helst. Att få till den där mysiga första skoldagen. Jag gav Wille och Love frukost på sängen och visst mös vi på, men jag glömde visst kolla klockan……och helt plötsligt blev det jättebråttom och väldigt, väldigt stressigt. Usch! Jag gillar verkligen inte att stressa, och avskyr att komma försent. Hellre att jag är en timma tidig än att komma 1 minut försent!

Och de där mysiga första skoldagen fotot som vi brukar få till. Det blev ett foto taget i alla hast, med andan i halsen och med munnen i ett sammanbitet streck så gled vi in på skolan. Ändå med 2 minuters marginal…yes!

När andan var samlad och vi förstod att vi kommit i tid kunde jag slappna av och mysrysa lite. Det fina i att ungarnas klasskompisar visst växt en del i sommar. Jag sneglade på mina barn och såg ju att visst, har de vuxit de med.

Och de där förstaklassarna! Så små de är? Nyss var ju Love där och nu går han i tvåan! Wille i femman!!!!

Tiden, tiden, tiden!

Jag bjuder på några foton från förra skolstarten.

Stuts i stegen hade vi allt!

Tänker på min egen skolstart. Luktsuddgummin, bänkpapper och möta alla kompisar en inte sett på hela sommaren. Hur alla var nya men ändå samma.

Wille har hängt med sina kompisar över nätet men sa att ” Nu får träffas IRL ( in real life)” ………det är andra tider nu och inte har dom luktsudd heller. Men pirret finns där allt, inför skolstart och kompishäng.

Leave a Reply