Skip to main content
Okategoriserad

Skulle så gärna vilja bjuda er på tårta!

By 2020-01-2111 Comments

För exakt ett år sedan idag så skrev jag dessa rader

” Hej och välkommen till Anna-maria.se Det är jag som är Anna-maria och jag är superglad att du hittade hit. Här kommer du att läsa om husbygge, trädkojor, eluttag, blöjor, rädslor, glädje och hur det är att leva med 4 barn varav 2 är tvillingar, lägg även på en smått förvirrad kulturarbetande man. Kan ju bli hur kul som helst, eller hur?! Glad att du kom för! Nu kör vi! 

Men vart tog tiden vägen? Idag för exakt ett år sedan började jag att blogga. Minns ju att jag var lite nervös inför detta. Längtade en smula efter att få dela med mig, i både högt och lågt. Men jag var osäker på om jag hade tillräckligt mycket skinn på näsan. Jag hade läst i kommentarsfälten på en del andra bloggar. Jisses tänkte jag, en del kommentarer var så otrevliga och rent utsagt elaka så jag bestämde mig för att, när jag själv började blogga, så skulle jag ta bort alla elaka kommentarer. Jag vill att detta ska vara en plats där vi absolut kan dela högt och lågt, prata om det som känns på riktigt och  ordentligt. Men jag vill ju på inga sätt lämna er läsare med en bitter eller olustig känsla i magen.

Men vet ni. På hela det här året så har jag inte fått en enda syrlig, bitsk kommentar. Inte en enda kommentar har jag  behövt sudda ut.

Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er för att jag får ha en här platsen tillsamman med er! Tack för att ni tar emot mig så fint! Hade velat samla er hela högen och bjuda på tårta ju!

Ända ner i från tårna och upp till toppen på allt som är jag. Tack!

Om jag får drömma framåt kring bloggen så vore det roligt att få visa er mer rörligt material. Rundtur från husbygget, trädgården tex, tänkte försöka mig på att lära mig detta med att klippa ihop film. Något annat ni skulle vilja se? Eller läsa om? Något ni är sugan på att veta? Skriv gärna en rad om det är något ni önskar mer av bloggen. Vi gör ju detta tillsammans, det är så jag vill att det ska vara.

Mina varmaste tankar till er! Tack!!!!

11 Comments

 • Kicki skriver:

  GRATTIS på ett års dagen 💖💪🍾

 • AMi skriver:

  Grattis och tack för allt Du delat med Dig! Det beror nog på Dig själv att ingen vill lämna elaka eller negativa kommentarer! Vi GILLAR det Du förmedlar och ser fram mot fortsättningen! Kram från Kvarn!

 • Christina skriver:

  Ååå❤️ Det är du som förtjänar tårta🌹 Din fina blogg är den ända jag fastnat riktigt för, faktum är att jag nu mera bara läser en om dagen – din😊 Det beror givetvis på att den är sååå bra, intressant, man får massor med bra idéer på inredning, mat, blommor och massa annat🤩 Sen är det nog den bloggen jag bäst kan relatera till, alltså, känner igen mig i så mycket av det du skriver! Tack verkligen för att du och din blogg berikar min och säkert många andras vardag.

  Vad vill man ha mer av eller att du ska dela..? Hmm.. Jo, men jag kan undra ibland hur ditt tidsschema ser ut på vardagar. Jag känner att mitt är extremt tight och jag jobbar ändå bra tider mån-fre 08-15 (17 på torsdagar) hur hinner du med denna fantastiska blogg varje dag t ex? Träning? Läsa andras bloggar OCH kolla på serier? För jag räknar med att du oxo, precis som jag kör till aktiviteter flera ggr i veckan, lagar middag varje dag och läxläsning varje dag?

  Kraaaam❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Heeeej fina! Tack snälla du för så fina ord!!!! Du har ju följt mig sen start och det känns så värdefullt! Och så himla bra tips ang tiden, den gör jag ett inlägg om framöver, bra för mig själv att bena i detta med just tid. Stora kramar till och återigen tack!!!

 • Susanne skriver:

  Ett år sen redan?? Så fort det har gått! Och så mysigt det är att kika in här någon gång om dagen. ☺️ Jag har senaste året släppt flera av de stora bloggarna som jag tidigare följt. Orkar liksom inte med dem. Det är bara här jag hänger nu förtiden. Du visar ett vanligt liv. Blandat med lite tokerier. Precis det jag gillar!

  Jag tycker du för med så mycket varierat i din blogg men OM man skulle önska något… kanske mer av maten ni gör? Du verkar ju vara något av en mästerkock som lyckas rodda ihop bufféer var och varannan dag. Och däremellan verkar du göra annat gott. Och så älskar jag när du delar med dig av huset och dina drömmar. Finns så mycket roligt hos dig. 😊 Fortsätt som du gör bara. 😘

  • Anna-Maria skriver:

   Alltså blir tårögd! Tusen tack! Jag gör gärna lite mer inlägg kring maten! Har ju tyckt att just matlagning varit sååå skoj, men tiden varit så knapp, blir mycket halvfabrikat och hämtmat i vissa perioder. Men funderar på att göra någon slags veckomatsedel och dela med mig av, tack för tipps och återigen tack för att du följer!! stor kram!

 • Jennifer skriver:

  Finaste bloggen! Tycker du verkligen bjuder in oss läsare och allt man vill är att få bli kompis med dig.
  Jag har en fundering, och det är vad du jobbar med? Jobbar du heltid med dina sociala kanaler (blogg, pod mm), hemmamamma, nåt annat? Har ju förstått att ni har många järn i elden men aldrig riktigt hängt med vad just du gör.
  Ska bli så spännande att få fortsätta följa er resa in i huset med allt från inredning, växter förvaring och massa mer! Kram!

  • Anna-Maria skriver:

   Tusen tack för dina fina ord! Just nu är jag tjänstledig ( jobbar annars som HR på H&M ) för studier, har bla pluggat projektledning, men hjälper även Morgan med en del admin bitar. Tänker att jag inom kort kommer skriva ett eget inlägg här om just detta, har tänkt massor på just min framtid men liksom inte vågat skriva eller prata om det mer i detalj innan alla bitar fallit på plats. Men vill så gärna dela med mig även av den resan, så fort allt är klart så skriver jag mer här inne 🙂 Stor kram till dig.

 • Ann skriver:

  Hej!
  Jag å min man brukar lyssna på eran podd tillsammans.
  Ni är helt underbara 🙂
  Känns så ärligt och hjärtligt.
  Tack!

Leave a Reply