Skip to main content

Nä vi sov aldrig på balkongen. Morgan tog med killarna på en fisketur istället. Flera timmar var de borta och kom inte hem förens sena kvällen. Inte hade det nappat ett endaste dugg, och både myggbett och skavsår hade de. Men inte gnällde de ett endaste dugg. Fiska är det roligaste en kan göra just nu!

Annan väääälidgt kul grej är att vi har kompisar som bor i området och idag fick vi besök. Såååå jädra gött! Hänga på altanen och äta glass. Helt perfekt Söndag!

Och i morgon börjar Love ny skola. Nya lärare och nya kompisar. Nytt, nytt, nytt.

Jag är med så länge han vill, håller tummarna för att det flyter på fint. Men jag tänker oxå att det är rätt viktigt att låta saker få ta sin tid. Jag vet ju själv hur det är att vara ny på jobbet. Tycker nästan det kan bli svårt att greppa perspektiven.

Ett steg i taget tar vi.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • U-70 skriver:

    Mysigt med fisketur. Så bra av er att dela på barnen och låta de få egen tid. Viktigast är tiden inte nappen. Särskilt för de stora kan jag tänka mig att det är viktigt med denna egna tid oavsett vad ni gör då. Spännande med ny skola och lite pirrigt förstår jag men allt brukar ju bli bra även om förändringar är jobbig. Här har vi en som börjar gymnasiet så också ny skola och nya klasskompisar. En från förra klassen bara så drygt 30 nya.

Leave a Reply