Skip to main content

Jag vaknade imorse med ett lätt illamående. Var nervös för att vara på televisionen helt enkelt! Gött att en har så många barn som ska kläs och ges frukost, dom bryr sig ju inte ett spår att mamman är nerrvig inför sin första tv-intervju. Och tur är väll det!

Framme vid tv-4 och jag förstod inte riktigt vart vi skulle landa.

Men landa det gjorde jag, rätt ner i sminksstolen och blev så väl omhändertagen. Tusen tack för det!

Vi sprang på Mattias Falck som tagit VM- silver i pingis. Morgan blev galet starstruck och Mattias var gullig och ställde upp på bild. När det var 5 min kvar till sändning så blev Morgan nervös ( detta kommer han aldrig att erkänna ) han sprang runt och letade smörgås, skulle panikdricka kaffe. Inspelningsledaren fick jaga honom till studion.  Och då släppte min nervositet, tänkte att vi kan ju inte ha två nervvrak i soffan.

Och sen Malou då! Tack snälla Malou för att du gav oss utrymme att prata om vår podd, vår resa. Tack för att du så tryggt och lugnt förde oss framåt. Jag upplevde att vi fick till ett fint samtal. Tack!

Här nedan hittar ni länken om ni vill kolla på vår intervju. Hejs svejs!

https://www.tv4.se/efter-tio/klipp/min-ryggsäck-är-min-och-har-ingenting-med-denna-fantastiska-människa-att-göra-11981906

6 Comments

 • Ann-Marie skriver:

  Det gick ju jättebra hos Malou👍🏻😊
  Så fina och kloka ni är!
  Ser fram emot att lyssna på podden idag☀️
  Må gott🌺

 • Åsa skriver:

  Tack för att ni delar med er!
  Så genuint och äkta.🤗
  Allt gott till er!💗

 • Åsa skriver:

  Tack för att ni delar med er!
  Så genuint och äkta.🤗
  Allt gott till er!💗

 • Anna skriver:

  Hej! Så fin intervju! Du verkar så klok och fin! Och vilken snygg klänning du hade, var kommer den ifrån..?

  • Anna-Maria skriver:

   Tack snälla du för så fina ord. Klok känner jag mig inte så vidare värst, men just nu känns det fint att dela med sig. Tack för att du tar så väl emot! Klänningen är från and other stories. Allt gott/ A-M

Leave a Reply