Skip to main content

En sak som förundrar mig är Morgans tålamod när det gäller att sätta ihop Ikea möbler. Han involverar alltid barnen i själva arbetet. Ja ni hörde rätt, han sätter ihop Ikea möbler med två st två och ett halvt åringar, och får det att funka.

Jag kan inte ens sätta ihop en möbel ens utan barn. Det är som om beskrivningen klumpar ihop sig och jag blir svettig bara av att titta på försättsbladet. Och om jag skulle ge mig på ett försök och tror jag lyckats så visar det sig alltid att när jag är 90% färdig så har typ skruvat alla skruvar bak o fram. Jooo det går att göra det…..

Jag har funderat över hur han gör detta, igår smög jag runt för och lista ut knepet. Huuuur går det till?

Jo! Han förutsätter att det ska funka, det finns ingen oro hos honom att barnen ska slarva bort några skurvar, slå varandra med hammaren eller riva sönder beskrivningen, han förutsätter att det ska gå bra. Ingen ansträngd sträng i hans hals där en skulle kunna ana en viss frustration.

Det bara funkar.

Någon annan som var nöjd var Alva. Hon hittade mina stövlar med klack…..tror främst det var ljudet hon framkallade när hon tog sig fram på hög höjd.

Sen skulle stolarna prövas som det så nogsamt pysslat ihop.

Nöjda, nöjda, nöjda!

Här hittar ni länk till veckans poddavsnitt https://play.acast.com/s/familjendahlalling/1fc4bdd5-e23a-4812-ba33-abfd1ae7306d

Leave a Reply