Skip to main content

Just nu behöver jag vila mina ögon på fina saker. De gråter så mycket ögonen mina så det gäller att vara snäll emot dem.

Men titta på detta!

Rosenskäran som nyss var en knopp står nu i full blom! Och jag som var helt övertygad om att den skulle vara svagt skär. Närå, här finns inget svagt eller tveksamt i den vinröda färgen. Den står där i vårt sovrumsfönster och jag blir lika glad varje morgon när jag drar upp rullgardinen. Hej du Rosenskära, du är en fin tröst till saltvåta kinder.

Den här bilden ramlade jag över på pinterest tror jag bestämt.

Jag älskar allt. Det rådjurs säkra planket. Hur de kombinerat lekstuga och filmduk.  Ungen som somnat på magen och hunden som oxå är med. Ljuset och livet i en trädgård. Även det ger tröst.

Och idag är det Fredag och Love har önskat sig kladdkaka till myskvällen. Detta har han pratat om varje dag sen i Söndags så det är bara till att leverera. Såg även att de börjat sälja Svenska jordgubbar här nedanför på det lilla torget. Kan bli en fin kombo och en god tröst.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply