Skip to main content

Helg så härligt!

Men låt oss titta lite på gårdagen. Fredag eftermiddag spenderades i en fotostudio, eller i alla fall 20 min. Tusen tack till fotografen  som var så snabb, är liksom inte så många minuter att spela på, sådär när eftermiddagströttheten sätter in.

Vi har nämligen blivit intervjuade av Susanne Nylen som skrivit Tvillingboken där vi kommer figurera,  den släpps i Januari. Igår var det alltså dags för fotografering, författaren var så gullig och tog lite bilder bakom fotografen med min telefon.

Ehhhhhh, ja ni ser ju! Känns ändå som att detta är väldigt mycket vår familj. Går inte att tämja!

Alltid, alltid denna överslagshandling hos mig. Morgan slänger upp Alva och jag tror att jag ska få henne i ansiktet eller att han ska tappa henne. Då måste jag både blunda och kasta mig åt sidan……..

Denna bild sammanfattar oss så fint! Alva som alltid är påväg!

Önskar er alla en fin, fin lördag!

One Comment

Leave a Reply