Skip to main content

Jag blev faktist lite inspirerad av mitt förra inlägg, jag vill se mer av julen 2017!  Första året vi hyrde stuga i Orsa Grönklitt, hela jul och nyårshelgen var vi där.

Utsikten från stugan gick inte av för hackor!

Kvällen innan julafton for jag, Wille och Love iväg på ett äventyr.

Vi åkte skoter rätt ut i skogen ( med guide såklart….) 2017 var ju året som Alva och Edvin kom till oss och all min tid hade våra minsta fått. Så att få sitta där i släden bakom skotern och hålla om mina stora barn var så fint att det stockade sig i halsen. Skogen var så mörk och snötyngd och plötsligt stannade skotern och vi fick pulsa vidare. Det enda som lyste vår väg var en liten lykta vi fått att hålla i. Men så plötsligt så skymtade vi ljus där inne i skogen. Och där! Där var dom ju! Hela tomteskaran som förberedde julafton.

Såååå mysigt!!! Och i stugan höll minitomtarna ställningen.

Och pappa lärde mig åka längdskidor och jag blev typ religös

Wille och Love åkte slalom så det sjöng i backen!

Och mamma var så snäll så snäll och tog hand om Alva och Edvin så vi kunde sporta runt i snön. O Morgan och jag fick barnvakt till alla barnen för första gången.

Jag åkte längdskidor nästan varje dag, rätt in i det där vita. Jag grät en del och gladdes så att få finnas till.

De här små kottarna ammade jag fortfarande väldigt ofta och en natt när jag hade det extra klurigt att natta dem så kom mamma och syrran och bar iväg på Alva så att jag kunde lägga en i taget.

Dom tog ut henne på en kvällstur runt i snön och när dom la in henne hos mig igen så luktade hon snö. Åh!!!!!

På nyårsafton var det tydligen såhär mysigt på tolvslaget, men det har jag bara sett på bild, jag somnat som en gris kl 21.

Visst är det mysigare att titta på detta vita än vad som sker just nu utanför fönstret här i Stockholm i varje fall!

Men inte ska jag hänga läpp över vädret mer. Idag har vi barnvakt och jag ska dra iväg med Morgan på utflykt, det blir kul! Riktigt kul!

 

Leave a Reply