Skip to main content

Tisdag! Va! Jag blir lika förvånad varje gång. Men låt oss titta lite på förra veckan ändå.

Morgan rivstartade med intervjuer och en del press, jag mötes av denna lapp.

Han glömde sin macka, tur att jag finns!

Jag såg den här affischen på stan. Är säkert en jättefin och viktig föreställning så vill inte döda den med min kommentar. Men jag kunde inte låta bli och tänka på vissa gubbar i det där huset,  som en gärna hade bytt bort. BYTT ÄR BYTT KOM ALDRIG MER IGEN!!!

Våren vacklade lite fram och åter men det gjorde inte barnens humör. Love hade nya vårskor och ett humör som var tipp topp. Vilken otroligt skillnad det är att komma iväg på morgonen med glada ungar.

Gruset knastrade under skorna och jag fattar hans känsla precis!

Vissa dagar var himlen alldeles blå!

Vi åt tiotusen våfflor.

Efter två år i träda så har jag börjat sminka mig igen och det kändes till en början bra.

Men de här med att sminka av mig, det får jag helt enkelt inte till….att vakna med en blandning av mascaragrus och ungarnas ögonfluss är väll lite minde mysigt.

Hoppas ni får en fin klarögd vecka.

Kram från ögongrusets moder.

10 Comments

 • Susanne skriver:

  Hahaha! Så där vaknar jag också på morgonen! En tycker att allt är borta på kvällen, men på morgonen: Tadaa! Då är det där igen! Ibland blir jag nästan rädd när jag ser mig själv i spegeln!😁 Måste ta tag i det där på allvar, vågar ju inte ta hem nån dejt om jag ser ut så när jag vaknar! 😅 Så ser de minsann inte ut på film!😁

  • Anna-Maria skriver:

   Ha ha ha jag vet, värsta är när jag ska ta kort på barnen men råkar ha kameran vänd mot mig själv……blir rädd på riktigt! Vem är det där som är hemma hos mig liksom……
   Lycka till med dejtandet! 🙂

 • Katie skriver:

  Jag kommer aldrig att sätta min fot på Dramaten igen, jag älskar teater men vill inte köpa biljett på en plats där deras personalpolitik är under all kritik enligt min mening!

  Det där med mascaran känner jag igen 🙈🙈🙈 varje morgon när jag kommer till jobbet börjar jag dagen med ”måste bara sätta på mig fejset” och rusar in på toa med mascaran i högsta hugg 😂🤣😂
  Jag är dock dålig på att ta bort det jag satt på om kvällen så det tvättar jag av hemma på morgonen 😅

  • Anna-Maria skriver:

   Jag har tyvärr samma känsla inför vår national scen. Hoppas verkligen att dom tar något slags helhetsgrepp, gör om gör rätt helt enkelt.
   När jag har riktigt brotom brukar jag tänka att mascararesterna blir lite som kajal….bara dra bort de värsta som hamnat på kinden så är man så gott som ny 🙂

   • Katie skriver:

    Ja, det får vi verkligen hoppas att de gör ❤️

    Haha ja det var bra 😃 kul att se en läsare från Orust här 😃 Jag är från Skaftö, en ö mellan Orust och Lysekil 😃

 • Christina skriver:

  Härligt me’ våååår😍 der har vi här på Orust också nu – och barnen här är me’ överlyckliga över att äntligen få ha vårskor☀️ Och det går att cykla till skolan – det bästa som finns är ju att se barnen så här glada och fulla av liv och jag känner mycket tacksamhet till solen☀️☀️☀️ Asså du är ju för snygg människa😍 både med och och utan smink!! Jättefin på bilden med frukosten – var är den fina klänningen ifrån?
  Kram❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Aha, ni håller till på Orust! Vi var där och hälsade på goda vänner förra sommaren. Lärde Stockholmsungarna fiska krabba 🙂 Så fint!!! Vi funderar faktiskt på att hyra stuga/hus där i sommar, har du några tipps?
   Tack snälla för komplimangen! 🙂 Klänningen kommer från Miss Clarity ( Bloggaren Underbara Claras märke ) såg att just den klänningen var slutsåld men ibland får de in returer och lägger upp på Provrummet, där kläderna säljs.
   kram kram

 • Christina skriver:

  Å va’ roligt att ni har kompisar på Orust😍 Vi bor i Svanesund – vi kanske ses till sommaren? Stugor finns det gott om, mina föräldrar har en vid stranden som ni säkert får låna – vi bodde ngr månader i den innan huset var helt klart, inte jättelyx, men det finns vatten, dusch o vanlig toa. Just då hade vi ju bara två barn, tvättade kläder i tvättmaskinen på jobbet i 4 mnd😅 allt går om man vill😅 Ska verkligen kolla in den sidan med klänningar, köper ju kanske inte exakt samma – jag är verkligen ”fan” av din blogg, dock inte en crazy stalker🤪 Kraaam från mig och Orust❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Härligt med stuga, hör av mig närmare när jag vet mer vart sommaren tar vägen med oss 🙂 kram kram

Leave a Reply