Skip to main content
Familj

Att hantera Vabbruari

By 2020-02-044 Comments

Jo men visst, vabbruari har nått även oss. So far endast feber hos diverse barn, helt hanterbart.

Men ändock, nu är vi igång. Jag har ju gruvat mig för detta. Denna årstid, där den ena åkomman värre än den andra, avlöser varandra i någon slags hysteriskt tävling. Vilken snuva/magsjuka vinner???

Jag tänker om! Jag vägrar oroa mig eller känna stress. Så svårt när det är så mycket som ska klaffa och hinnas med. Men övar mig på att tänka en dag i taget. Och det jag inte hinner idag är ingen ide att stressa över.

Tagga ner Anna-Maria! Säger jag till mig själv. Försöka göra det mysigt istället.

Göra våfflor, rita och titta på någon film tillsammans. Jag ska gå all in i vabbandet och inte försöka styra kring något annat!

Har en feber, vill en ha tomteklänning, då blir en glad!

Och vem blir inte glad av tulpaner?!

Så kom det en flyttbil och det är ju alltid kul att kolla på när andra jobbar!

Edvin är frisk men får vara hemma så att han inte smittar ner sina kompisar.

Mycket pyssel blir det nog även idag.

Kram på er därute i Vabbruariträsket. Det kommer en vår!

4 Comments

 • Christina skriver:

  Mmm☺️ Vabb-vabb😘 Sträcker i luften ut min kaffekopp och skålar med dig över gränserna😅 Här kräktes i natt och varbruari blev invigt!! Japp, det är oss barnföräldrars lott helt enkelt.. Tycker ändå det är mysigt att få ta hand om ett litet hjärta som ligger febersjuk på soffan bredvid mig med hinken bredvid🤒 En del strul på arbetsplatsen, som oxo känns helt ok att släppa ett par dar.. Nu sätter jag igång tvättmaskin nr 2 för den här morgonen och tar en kaffe till… Myskläder är ju inte heller fel😅 Ha en skööön vabb-dag kära du❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Åh kräkis! Men visst är det ändå lite mysigt att få vara hemma och tillsammans. Hoppas strulet på arbetsplatsen ger sig snart. Och jag hittade skålade till dig i mitt kaffe igår, hittade även en liten godisbit så var väldigt nöjd. Allt gott!

 • Malin skriver:

  Magsjukelappen satt uppe på fsk och genast fick jag stresspåslag. Men så påminde jag mig om att jag kan inte göra nåt åt det, vi är glada så länge vi är friska och sen hanterar vi skiten när den kommer.
  Ha en fin vabb-dag!

  • Anna-Maria skriver:

   Ja men eller hur, känner igen det där stresspåslaget så väl, klumpen i magen inför det som komma skall. Så skönt när en kan tänka om. Ingen som helst ide att oroa sig, inget en kan påverka hur mycket en än vill 🙂 Kram kram och hoppas ändå ni klarar er från kräkis!

Leave a Reply