Skip to main content

Detta med Söndagsstädet alltså! Varför ens försöka…..känns så meningslöst, håller sig ju fint i max 5 minuter när alla är hemma. Jag får liksom ingen utdelning.

Men jag kom på en grej. Nu inför att vi ska flytta in i huset så vill jag ju rensa bort allt bös. Gjorde ju värsta stor rensen när vi sålde lägenheten, men av någon konstig anledning så har vi fyllt på med mer bös….

Och det som är så gött med att rensa är att det blir ett tydligt resultat och som faktisk håller sig om det inte är i barnens höjd.

Igår gick jag loss i min handväska…..oj, oj, oj!

Här ser den ju så snäll och blid ut. Inte kan väll den gömma så mycket bös?

Nä, så farligt var det väll inte, när en tittar ner såhär ovanifrån. Men låt oss vända upp och ner på härligheten.

Heeeereeeeguuuuuu! Vem är jag? Vart har jag varit? Hur gick detta till?

Vi måste reda lite i detta! Låt oss gå på upptäcksfärd.

Sorterade ut skräpet längst till vänster i bild, för att liksom få någon slags översyn.

Tandkräm och amingsinlägg……nu var det ett bra tag sedan jag slutade amma, men kan ju vara bra att ha? Eller?

Det fanns ju till och med lite att förtära. Mindes plötsligt när  Love så ofta gick i baklås och jag var tvungen att muta honom hem från skolan, en godisbil för 20 steg. Alva och Edvin mutades med riskakor.

Och titta här! Biljetterna till Så som i Himmelen, dagen efter  blev hela familjen magsjuk även min egen mamma som var på besök. Hua! Det glömmer jag aldrig. Och så den där cigarren som jag och min bästis skickat emellan oss i nu över 20 år. På speciella tillfällen ger vi den till varandra. Jag fick den senast på min möhippa, det var ju ett tag sedan.

Blev så himla glad när jag hittade denna. Fick detta presentkort av släkten i 40 års present. Får allt bli ett besök till Ulriksdal på vårkanten! Bjuder nog med mig min faster 🙂

Men detta förstår ni! När jag såg dessa lappar med grattis hälsning från Förlossningen och BB SÖS då fick jag gråta en stund. Väskan var ju med där ju, då för snart 3 år sedan. Jag läste namnen på barnmorskorna på baksidan av korten och mindes de snällaste ögonen, jag mindes allt!

Detta skulle ju vara ett rens i all oreda men blev ju en hel resa in i mitt liv ju!

Hela jag ryms visst i en handväska.

Detta var vad som fick bo kvar. Påminner mig själva att köpa mer handsprit, nu börjar ju vabbruari!

Kram till er och ha en fin vecka!

6 Comments

 • Antonia skriver:

  Underbart inlägg 😂😂 Du är så rolig!!

 • Kicki skriver:

  Min handväska har alltid varit min fristad där ingen annan någonsin får tillåtelse att vara. Min alldeles egna plats på jorden.😉

 • AMi skriver:

  Tack för uppenbarelsen! jag har en tid känt visst tryck i höger axel/arm. Alltså – dags att kontrollera axelväskan – inte hjärtat eller andra organ! Det blir svårt att göra en så radikal utrensning som Du lyckats med men jag SKA försöka!

  • Anna-Maria skriver:

   Ha ha ha ja inte för att jag har någons som helst medicinsk kunskap, men absolut kolla väskan! Du kan finna en guldgruva 🙂 kram

Leave a Reply