Skip to main content

Måndag! Jag ska strax försöka styra upp den här veckan, men hoppas allra mest på att jag hinner ut och titta till huset. När det gått för många dagar och jag inte hunnit förbi känner jag mig nästa lite tom.

Vill först tipsa om världens godaste tomatsås! Jag har letat länge efter just ett liknande recept! Tycker pasta med tomatsås och mozzarella är perfekt vardagsmat. Ja kör man på buffelmozzarella så blir det ju till och med helglyx!

I Sofia Woods kokbok hittade jag receptet. Jag har nyss upptäckt hennes instagram, där hon varje onsdag bjuder på ett nytt härligt recept. Hon filmar tillagningen liksom uppifrån så att vi ser rätt ner i kastrullen. Jag gillart starkt och är lika nyfiken varje söndag på vilket recept det ska bli. Sofia hittar man här .https://www.instagram.com/sofia_wood/

 

Bästa recepten avslöjas alltid av att sidorna ser ur såhär 🙂

 

Så mycket gott!

 

Tricket är att verkligen FINhacka grönsakerna, här fick jag inte riktigt till moroten, den ska vara ännu mindre, blir godare då!

Inte har jag någon bild på den färdiga maträtten, vi var fööör hungriga och det var föööör gott!

Men om jag får tipsa om en annan mycket enklare tomtsås, som räddat mig många gånger. Här kommer den:

Köp en färdig tomtsås, typ Napoletana från Saltå kvarn, koka upp den tillsammans med ett lagerblad en skvätt rött vin alt balsamvinäger, valfria kryddor. Ät tillsammans med pasta och mozarellabollar ( sånna där små mini bollar ) pastan kokar i ca 8 min och såsen lika länge. Middag på 8 minuter, billigt snabbt och så gott!

Kram på er och ha en riktigt fin vecka!

One Comment

Leave a Reply