Skip to main content

Om jag hann ut till huset igår? Yes och Jippi! Men först väcktes jag av Edvin. Han satte sig klarvaken upp i sängen och sa bestämt ”Hej då! Jag går nu!”……Han var så klar och tydlig att han även fick upp sin syster. Snabbt som attan for de ut till soffan och ville titta på tv och äta frukost. Jag kände mig ovanligt trött men hasade mig upp och började fixa mackor. Men det kändes lite skevt på något sätt. Jag tittade på klockan som visade 03.00!!!!!!!

Ehhhhhhh!!!!!!Näääääää!!!!!!

Jag avbröt frukostpysslet och gick in till Alva och Edvin. ” Hörrni! Det är ju mitt i natten! Vi måste sova nu!”

”NEEEEEEEEJ!” skrek dom såklart. Efter en del tårar och varsin klämmis så somnade de om så gott, på varsin arm.

Om jag somnade om? Nej, jag gjorde ju inte det……

Så trött, så trött styrde jag ändå om i schemat, var bara tvungen att fara till huset ju!

Ja men ni ser ju! När jag är sådär trött så känner jag mig nästan trasig, som om jag ligger utspridd lite var stans och tankarna får inte riktigt fäste.

Tack gode gud för kaffe då i alla fall!

Jag kan inte se mig mätt på detta!

Han där är ju oxå ganska trevlig 😉

Träden! Träden! Träden!

Trots allt spring och stora fordon som lastat av ett helt hus på tomten, så är marken längst ner mot vägen helt orörd! Här kommer vi jobba med att få till en sommaräng, men längst med hela kanten mot häcken till tror jag allt det växer smultron! Åh säger jag bara åh! Detta kan ju göra den tröttaste glad ju!

One Comment

  • Christina skriver:

    Ja, tack gode Gud för kaffe🙏 Det känner jag Me’, lite för ofta… Hoppar upp o ner av lycka över ert fina hus i vårsol☀️😍☀️

Leave a Reply