Skip to main content

Japp, där drog vabben igång. Love som är förkyl och ärligt talat så tycker jag det är lite mysigt. När det är något så enkelt som en förkylning som avhjälps med isglass och ohejdade mängder med filmtittande. Kanske lite Uno spel när orken finns. Det är så sällan jag är på tu man hand med något av barnen. Så nu passar vi på att mysa loss.

Och så fick vi besked om att Love får plats i årskurs 3 på skolan nära vårt hus. Vi har inte förmedlat till honom att det skulle kunna finnas en chans att han inte fick plats där. Vill ju inte skapa mer osäkerhet kring denna stora förändring. Men jag pustar allt ut. Nu kan vi förbereda oss än mer på riktigt. Jag tänker ta kontakt med skolan och hans framtida lärare och be om att få komma på besök vid några tillfällen.

Åh! Detta känns så stort! Jag får hålla i mig själv en stund. Förändringens vindar kommer alldeles strax att blåsa omkring oss. Håller tummarna för att allt kommer gå bra.

Ps. här hittar ni veckans poddavsnitt https://play.acast.com/s/familjendahlalling/03182e79-b73c-45ae-9d43-70caf4df00c6

Leave a Reply