Skip to main content

Status här hemma : Love är på bättringsvägen, Wille har ont i halsen, Alva och Edvin är friska men visade igår på förkylningssymtom. Rekommendationen till skolor och förskolor i Stockholm är att inga barn med just förkylningssymptom ska komma till skolan. Så igår ringde de från förskolan, Edvin var hostig.

Nu håller vi alla hemma tills hela gänget är 100% friska.

Igår missade vi bussen, Alva och Edvin tittade längtansfullt mot fiket bredvid oss, inte var jag nödbädd inte, chokladboll fick det bli. När vi gick på bussen låg doften av handsprit som ett lock över hela färden. Det ryktas om att folk börjar bunkra konserver, det florerar det ena ryktet värre än det andra.

Såklart har jag största respekt för Coronaviruset, viktigt att ta ansvar såklart, vara noga med handhygen osv. Men det som skrämmer mig allra mest är ändå rädslan och vad den kan göra med människan. När jag scrollar  runt på FB så blir jag rent förfärad. Nu gäller det att hålla huvudet kallt och lyssna på fakta!

Var rädd om varandra!

2 Comments

  • AMi skriver:

    Ja, såna här gånger är det skönt att inte ha Facebook eller vara beroende av att kolla andra. Men Din blogg tycks jag vara beroende av och den är både saklig, förnuftig och rolig! Och inte målar Du fan på väggen! Det är skönt.
    Hoppas ni inte blir alldeles slut av att umgås i lägenhet hela familjen, om det blir långvarigt. Ni får väl ta regelbundna turer till huset och tomten. Födelsedagsfirande i det fria kanske!

  • Malin skriver:

    När jag var och handlade efter jobbet var det tomt i många hyllor, pasta, ris, konserver, knäckebröd… Tänker som du, sunt förnuft, och god handhygien, så ska det nog reda ut sig.

Leave a Reply